Contact


  PRIJSAANVRAAG
  DRUKKERIJ

     
 

Drukkerij Vandendriessche voor al Uw drukwerk, met als specialiteit omslagen in alle formaten, dankzij onze Halm jetpersen! Quadri of pantone, 4 zijden aflopend, we doen het allemaal aan een betaalbare prijs.

Daar wij ook begaan zijn met het milieu bieden wij U alle ecologische producten aan. Wij zijn FSC gecertifieerd.

Wij laten uw drukwerken en uitgewerkte huisstijlen tot z'n volste recht komen!

Wij hebben reeds jarenlang een uitgebreid klantenbestand van gemeenten en OCMW's. Alle offerten beantwoorden wij conform de wettelijke normen.
Wij drukken eveneens de officële affiches voor omgevingsvergunningen en hebben die ook op stock voor een snelle levering.

Collega drukkers kunnen bij ons in alle discretie hun omslagen laten drukken tegen uiterst scherpe prijzen. (zie vorige bijlage van onze website) + prijsaanvraagformulier Met alle vragen kunt u terecht op het nummer 050 33 28 37 van de BVBA Vandendriessche

Voor familiedrukwerk zoals geboorte- en huwelijkskaarten hebben wij een uitgebreide collectie met staalboeken in onze winkel.
U kunt de collecties meenemen en thuis rustig bekijken en kiezen. Alle prijzen staan in de boeken vermeld!

Bij ons kunt u ook terecht voor speciale artikelen voor de dienst burgerzaken zoals Fotogum, fotokniptangen, plastiek etuis voor identiteitskaarten.
Alle affichen voor bekendmakingen voor de dienst milieu en ruimtelijke ordening hebben wij op voorraad.

 

 
VanDriessche Omslagendrukkerij
VanDriessche Omslagendrukkerij
VandenDriessche Gelegenheidsdrukwerk
 
 
 
         
 
 
VDDspacer VDDspacer VDDspacer
circonflex